Veldokumenteret valuarvurderinger for andelsboligforeninger

Vores vurderinger og rådgivning er baseret på mange års erfaring og indsigt i det aktuelle ejendomsmarked

Vores valuarvurderinger er veldokumenteret og i vores rapport får I et overblik over de forhold, der er relevante for værdien af ejendommen, herunder hvad der evt. kan gøres for at øge værdien. Derudover har er vi særlig opmærksomme på forbedringslog’en. Til vores analyse bruger vi blandt andet data fra Resight og Danmarks Statistik.

Vores vurderinger er baseret på mange års erfaring og en altid opdateret viden om både de juridiske og økonomiske forhold på ejendomsmarkedet.

Vores vurderinger udarbejdes i overensstemmelse med den fastlagte branchenorm for vurdering af andelsboligforeningsejendomme iht. Andelsboligforeningsloven § 5, stk. 2, litra b.

Dermed er I sikret, at vurderingen af foreningens ejendom er i overensstemmelse med de aktuelle markedsforhold og lever op til de krav, som lovgivningen stiller til fastsættelse af andelskronen.

FuresøGruppen tilbyder fire mulige valuarprodukter til andelsforeninger, administratorer og revisorer.

1. FULD VALUARRAPPORT
En fuld valuarrapport, inkl. forbedringslog, DCF, referenceejendomme, ansvarspåtegning m.m.

2. VÆRDIANSÆTTELSES- & SUBSTANSKALKULERAPPORT
En værdiansættelses- & substanskalkulerapport, inkl. forbedringslog, DCF, referenceejendomme, m.m.

3. FORBEDRINGSLOG
En forbedringslog, med et valuarskøn på kapitaliseringen, således at revisor kan medtage dette i sin årsrapport, som tillæg til værdien.

4. GRATIS VÆRDIKALKULERAPPORT
Gratis værdikalkulerapport til de af vores eksisterende kunder, der vælger at fastfryse. Denne rapport giver en indikativ retning af udviklingen på den pågældende forenings ejendom. Dette produkt er IKKE en valuarrapport og kan af foreninger bruges som en benchmarking for markedsudviklingen.

Kontakt os uforpligtende på telefon 7020 5444 eller via e-mail info@furesoegruppen.dk, såfremt I ønsker en dialog om vores valuarvurderinger for andelsboligforeninger.

I har også mulighed for at bestille vores foredrag, hvor vi blandt andet gennemgår indholdet af vores valurvurderinger i kombination med indsigt og tendenser på ejendomsmarkedet.

Kontaktinformation

Kontakt os uforpligtende allerede i dag!

Furesøgruppen ApS
Strandvejen 102 B, 5
2900 Hellerup

Kontakt

Furesøgruppen ApS • Strandvejen 102 B, 5. • DK 2900 Hellerup • +45 70 20 54 44info@furesoegruppen.dk